SUROWCE CUKIERNICZE
Nazwa kwalifikacji, której efekty kształcenia zostały uwzględnione w kursie:
T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych, kwalifikacja wyodrębniona w zawodach technik technologii żywności 314403, cukiernik 751201
ADRESACI KURSU: uczniowie i słuchacze szkół zawodowych oraz placówek kształcenia ustawicznego przygotowujących do pracy w zawodach technik technologii żywności, cukiernik
CELE OPERACYJNE KURSU
Po ukończeniu kursu uczestnik będzie potrafił:
Łączna liczba godzin kursu: 35
Uwaga: Minimalna liczba godzin kształcenia na kwalifikacyjnym kursie zawodowym z zakresu kwalifikacji T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych wynosi 650 h (forma stacjonarna) lub 455 h (forma zaoczna). Minimalna liczba godzin kształcenia na kursie umiejętności zawodowych z zakresu T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych wynosi 333 h
Liczba modułów: 7
Kurs do pobrania (plik w formacie mbz, Moodle 2.6)
Podgląd kursu - po wejściu na platformę proszę kliknąć "Zaloguj się jako gość"